Få et nyt smil med implantater

Tandimplantater

Adskillige personer mangler én eller flere tænder, som følge af direkte slag på tanden eller en tandsygdom, der har resulteret i, at tanden faldt ud. Dette er hverken godt for tændernes funktionalitet eller smilets udseende, men dette problem kan heldigvis undgås med hjælp fra implantater. For år tilbage blev mistede tænder sjældent erstattet, og hvis de endelig blev erstattet, så var der typisk tale om en tanderstatning af eksempelvis sølv, som ikke bidrog positiv til smilet. I dag er det heldigvis muligt at få udviklet naturtro implantater i Roskilde, hvor dygtige tandlæger står klar til at lave et nyt smil til dig.

Erstat mistede tænder med tandimplantater
Tandimplantater er svaret på dine bønner, hvis du har mistet én eller flere tænder. Et tandimplantat er en kunstig fremstillet tandrod af titanium. Implantatet indsættes i knoglen i din kæbe, hvor implantatet med tiden vil gro fast. Når implantatet har groet sig fast, er det muligt at påsætte en krone, som erstatter din mistede tand. I tilfælde, hvor flere tænder mangles, udvikles der i stedet en bro, som kan fastsættes på antallet af implantater, der svarer til antallet af dine manglede tænder. Gennem tandimplantater med en tryklåsprotese kan du endda få et helt tandsæt på trods af, at du var tandløs før. Behandlingstiden varierer derfor alt efter, hvor mange tandimplantater, som du har brug for. Tandimplantaterne er holdbare, så du ikke behøver at frygte, at de falder ud, som dine daværende tænder.

Fra sølv tand til naturtro implantat
Tandimplantatet er ikke kun i stand til at erstatte dine tænders funktionalitet, da tandimplantater i dag kan udvikles på naturtro vis. Implantatet vil således ligne din oprindelige tand – eller endda en forbedring af dine daværende tand. Implantat af porcelæn kan tilpasses i både form og nuance, så du får tænder, der lever op til dit drømmesmil.

Her kan du få lavet dine tandimplantater
Tandimplantater er efterhånden blevet en meget populær behandlingsmetode, og af den grund tilbyder adskillige tandlæger landet over denne behandlingsmetode. Du bør dog udvælge en tandlæge, som er specialiseret inden for området, så du er sikker på at få et helt perfekt smil. Det store udvalg af specialiserede tandlæger på området giver dig, som har brug for implantater, stor valgmulighed for at udvælge en tandlæge nær dit hjem, som kan få lavet og indsat dine tandimplantater. Behandlingsforløbet kræver flere besøg hos tandlægen, og derfor er det en stor fordel for dig, hvis du vælger nærliggende tandlæge i Roskilde eller tæt på dit hjem. Så kan du hurtigt kan transportere dig til og fra tandlægen under behandlingsforløbet, så du kan få dit nye smil med tandimplantater.
Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde
46 35 76 61

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *