Den teknologiske udvikling indenfor tandpleje

images (1)

Før du tag en snak med din favorit tandlæge, om den kosmetisk procedure som du gerne vil have lavet, skal du undersøge markedet og uddanne dig selv. At uddanne sig selv består i at lærer om den nyeste udvikling indenfor industrien. For at gøre det nemmere for dig, har jeg lavet en liste over de nyeste procedure og teknikker indenfor kosmetisk tandpleje. Nedenfor kan du læse om proceduren, samt lærer hvorfor det er så vigtigt at bruge disse nye teknikker.

1. CEREC produkter og systemer – Dette er et system som blev udviklet for godt og vel tyve år siden, af et tandlæge firma kaldt SIRONA. Igennem tiderne er dette produkt blevet perfektioneret og i dag kan med ved hjælp af denne teknik lave en krone på under fire minutter.

2. Smile design – Dette er en virkelig vigtig tekonologi som reducere tid og fejl marginet. Tidligere det mest troværdige redskab man kunne bruge var en god og erfaren tandlæge, til at bedømme om hvorvidt dine ønsker var en mulighed. Nu kan man se resultatet før man er behandlet, da programmet kan simlurere dine ønsker og ændringer.

3. Digital Radiography – Hvis du nogensinde har skulle have fjernet en tand, ved at du skal have taget et røntgen billede inden. Her kan digital radiography være en hjælpende hånd. Man kan nemlig nøjes med kun at tag et billede, i stedet for at tag mange forskellige. Det gør processen kortere og mindre irriterende.

4. Intraoral kamera – Er et lille fleksibelt kamera, der bliver brugt af tandlægere rundt i hele verden til at få information omkring patientens mundhygiejne. Dette gør det meget lettere og hurtigere at finde kilden til dine smerter.

5. Sonic og ultrasonic scalere – Er en procedure der fjerner plak og andet skidt der har samlet sig på tænderne i løbet af årene. Denne procedure er som regel virkelig besværlig med traditionelle redskaber, selvom den er nødvendig hvis man vil have det perfekte smil og undgå dårlig ånde.

Som du nok kan se er der mange forskellige moderne teknikker som tandlæger bruger. Du skal vide at disse teknikker er til rådighed, så du kan udnytte det teknologiske fremskridt. I Danmark har vi mange tandlæger der bruger disse redskaber. Tandlæger i Frederikshavn, København og resten af landet burde alle have erfaringer med disse teknikker. Med disse redskaber vil du få en kortere behandlings tid og dermed et behageligere tandlæge besøg.

Tandlægerne Hatt ApS

Holstvej 16

9990 Skagen

Telefon: 98441646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *